PUNO ME NE

Si mund te ndihmosh ?

Dhuro kohen tende per EDS, eshte iniciativa me e re e fondacionit e cila ka per synim,mbledhjen dhe menaxhimin ne funksion te aktiviteteve te fondacionit dhe jo vetem, te nje nga aseteve me te rendesishem sic eshte koha.

Aktivitetet tona shtrihen ne fusha te ndryshme te shoqerise civile duke filluar nga sporti,arti,kultura dhe mbaruar me teknologjine prandaj cdo ore e dhuruar nga ju do jete mese e vlefshme dhe nuk do harxhohet kot.

EDS me kete iniciative I drejtohet profesionisteve, studenteve dhe kujt do qe ka deshire dhe do te ndihmoje me kohen e tij duke u bere I vlefshem per te gjithe shoqerine.

Emer

Mbiemer

Email

Nr Kontakti

Cfare profesioni keni?

Sa ore mund te dhuroni per EDS Foundation?

Ne cfare forme mund te ndihmoni ne aktivitetet e EDS Foundation?