• EDS Foundation dhe Vodafone Albania organizojne aktivitetin me titull “Internet i Sigurt”

  EDS Foundation dhe Vodafone Albania organizojne aktivitetin me titull “Internet i Sigurt” me rastin e dites se internetit te sigurte (SID 2013)-Aktiviteti zhvillohet ne Akademine e Arteve salla Black Box date 11 Shurt 2013 ora 18:00-19:00. Ky udherrefyes eshte pjese e angazhimit tone per tju mbrojtur ju dhe familjen tuaj ne boten dixhitale dhe pjese Read More

 • Ndërgjegjësimi i rinisë për SST

  Fondacioni EDS përfundoi projektin Ndërgjegjësimi i Rinisë për Sëmundjet Seksualisht të Transmetueshme. Fushata ndërgjegjësuese u finalizuar me një donacion preservativësh dhe makinetash për shpërndarjen e tyre.

 • Tryeza e rrumbullakët mbi aksesin në të drejtat ligjore dhe sociale të grupeve në nevojë

  Fondacioni EDS organizoi më datë 16.03.2012, në sallën e konferencave të fondacionit EDS tryezën e rrumbullakët mbi aksesin në të drejtat ligjore dhe sociale të grupeve në nevojë. Në këtë tryezë morrën pjesë përfaqësues të shoqatave të ndryshme lokale si dhe grupet në nevojë.

 • Maratona për të drejtat e fëmijëve

  Tiranë, 1 Qershor 2006 – Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri – CRCA në bashkëpunim me Drejtorinë Arsimore Rajonale Tiranë – DART, Aleancën për Fëmijët në Shqipëri – ACA, Fondacionin EDS dhe Qendrën e Informacionit dhe Kërkimeve për të Drejtat e Fëmijëve në Shqipëri – IRCCRA, me rastin e ditës kombëtare Read More

 • Aktivitet social – sportiv në Kutalli

  Fondacioni EDS organizoi me datë 12 Maj 2006 një aktivitet social-kulturor në qendrën e Kutallisë, Drenovicë vendodhja e të cilës është pranë qytetit të bukur të Beratit. Ky aktivitet u mirëprit nga banorët e Kutallisë. Qellimi i këtij aktiviteti ishte nxitja dhe mbështetja e talenteve të reja në fushën e sportit si, futbollit, basketbollit dhe Read More