• albania-riviera
  Albanian Riviera from the Sky ( 6 qershor 2013 )

  Fondacioni EDS promovoi “Albanian Riviera from the SKY”, librin më të ri nga Alket Islami.

 • ali-baba
  Ali Baba – Histori Suksesi

  I leshuar ne 1999, eshte nje platforme e-commerce globale dhe lider per bizneset e vogla ne gjithe boten.

 • marubi
  Foto imazhe të Arkivit Marubi

  Me rastin e fundvitit 2005, Fondacioni EDS, në bashkëpunim me Fototekën Marubi, mundësoi realizimin e 10.000 kartolinave me foto të fototekës Marubi, në qendër të të cilave janë pamje nga

 • shqiperia_nga-ajri
  Shqipëria nga ajri – Volumi 2

  Fondacioni EDS mbështeti dhe sponsorizoi botimin e volumit të dytë të albumit “Shqipëria nga Ajri”.
  Ky album shfaq peisazhe të Shqipërisë…