• 48bfa40f0b
    Albania Open – Vlorë 2011

    Albania Open2011 u organizua në Vlorë nga datat 10 – 14 Maj. Rregjistrimet në konkurs u bënë në datat 1-10 Maj. Për më shumë informacion vizitoni faqen e internetit http://www.albaniaopen.com

  • 27ccd08a97
    Fondacioni EDS, një nga sponsorizuesit zyrtarë të Rally Albania 2010

    Fondacioni EDS një prej sponsorave zyrtarë të Rally Albania 2010.

  • 9e7762a622
    Futboll Amfiteatri

    Përjentoni emocionet e kampionatit botëror Afrikë e Jugut 2010 me ndeshjet e transmetuara live në Ambientet e Akademisë së Arteve. Mundësuar nga EDS foundation.

  • 9039472a51
    Rally Albania 2009

    Në Qeshor 2009 R&T Grup dhe EDS Foundation sponsorizuan Rally Albania që është një garë jashtë-rrugës për motorrat, quads (motorrat me 4 rrota) dhe makina që për shtatë ditë konkurojnë kundër njëri-tjetrit dhe kohës ne një reliev të vështirë.