• pjano-re
  Nisma per te blere nje piano

  Me kenaqesi ju njoftojme qe ne mbledhjen e sotme te Bordit Drejtues te Fondacionit EDS u vendos qe: 1.Te jepet kontributi financiar ne shumen 300 000 (Lek) per

 • projekt2
  #HourOfCode Qemal Stafa

  Eventi i fundit para javes se kodimit 8-14 Dhjetor 2014 u zhvilluar prane ambienteve te shkolles se mesme prane qendres se Tiranes, Qemal Stafa.

 • Interneti i sigurte – Edicioni II 22.02.2013

  Evenimenti i dates 22.02.2013 “Interneti i sigurte – Edicioni II” Foundacioni EDS ne bashkepunim me Vodafone Albania organizuan ne sallen Black Box prane Akademise se Arteve ” Internet i sigurte- Edicioni II” Te ftuar nga bota medias dhe eksperte te marketingut dhe komunikimit referuan mbi efektetet direkte dhe indirekte te Internetit ne jeten tone dhe Read More

 • EDS Foundation dhe Vodafone Albania organizojne aktivitetin me titull “Internet i Sigurt”

  EDS Foundation dhe Vodafone Albania organizojne aktivitetin me titull “Internet i Sigurt” me rastin e dites se internetit te sigurte (SID 2013)-Aktiviteti zhvillohet ne Akademine e Arteve salla Black Box date 11 Shurt 2013 ora 18:00-19:00. Ky udherrefyes eshte pjese e angazhimit tone per tju mbrojtur ju dhe familjen tuaj ne boten dixhitale dhe pjese Read More

 • Ndërgjegjësimi i rinisë për SST

  Fondacioni EDS përfundoi projektin Ndërgjegjësimi i Rinisë për Sëmundjet Seksualisht të Transmetueshme. Fushata ndërgjegjësuese u finalizuar me një donacion preservativësh dhe makinetash për shpërndarjen e tyre.

 • Tryeza e rrumbullakët mbi aksesin në të drejtat ligjore dhe sociale të grupeve në nevojë

  Fondacioni EDS organizoi më datë 16.03.2012, në sallën e konferencave të fondacionit EDS tryezën e rrumbullakët mbi aksesin në të drejtat ligjore dhe sociale të grupeve në nevojë. Në këtë tryezë morrën pjesë përfaqësues të shoqatave të ndryshme lokale si dhe grupet në nevojë.

 • Maratona për të drejtat e fëmijëve

  Tiranë, 1 Qershor 2006 – Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri – CRCA në bashkëpunim me Drejtorinë Arsimore Rajonale Tiranë – DART, Aleancën për Fëmijët në Shqipëri – ACA, Fondacionin EDS dhe Qendrën e Informacionit dhe Kërkimeve për të Drejtat e Fëmijëve në Shqipëri – IRCCRA, me rastin e ditës kombëtare Read More

 • Aktivitet social – sportiv në Kutalli

  Fondacioni EDS organizoi me datë 12 Maj 2006 një aktivitet social-kulturor në qendrën e Kutallisë, Drenovicë vendodhja e të cilës është pranë qytetit të bukur të Beratit. Ky aktivitet u mirëprit nga banorët e Kutallisë. Qellimi i këtij aktiviteti ishte nxitja dhe mbështetja e talenteve të reja në fushën e sportit si, futbollit, basketbollit dhe Read More