Projekte

City Break Festival – MF17

Besojmë se më shumë se cdo gjë tjetër Tirana duhet të ofrojë pushime cilesore. Ky realitet është vështirësisht i përcaktueshëm sepse kriteret relativizohen sipas kënaqësisë së individëve dhe detyrimisht larmishmëria dhe oferta rikrijuese janë ato që harmonizojnë një komunitet për ta bërë sa më pozitiv dhe solidar. MotoFest 2017 në

More City Break Festival – MF17

Konkurs per artistin me te mire!

Konkurs per artistin me te mire! Fondacioni EDS organizon gjate diteve te 9th Paragliding nje konkurs per fotografi dhe video. Rregullat e konkurseve 9Th Paragliding: Kap momentin më të bukur gjatë zhvillimit të eventit 9ThParagliding 2017 dhe merr pjesë në konkursin e fotografisë dhe videos. KONKURS FOTOGRAFIE Fondacioni EDS do

9TH PARAGLIDING ACCURACY CHAMPIONSHIP

Në asamblenë plenare të FAI-it, zhvilluar në
Beograd në vitin 2014, Shqipëria fitoi garën
për organizimin e Kampionatit të 9-të Botëror
të Fluturimeve të Lira Paragliding në disiplinën
në Precizion.

More 9TH PARAGLIDING ACCURACY CHAMPIONSHIP

PËR MË SHUMË BEBE TE SHËNDETSHME

“PËR MË SHUMË BEBE TE SHËNDETSHME” Projekti: Fushate per mbledhjen e fondeve per blerjen e nje aparature EKO (ultrasound) per Spitalin Universitar Obstetrik Gjinekologjik Koço Gliozheni PSE PO E BËJME 1. Statistika rreth numrit të lindjeve në Shqipëri, në Tiranë dhe përkatësisht në 2 maternitetet publike Sipas te dhenave te

More PËR MË SHUMË BEBE TE SHËNDETSHME

Steelwings MOTOFEST

Është bërë tashmë traditë që MotoFest zhvillohet çdo vit duke mbledhur të gjithë dashamirësit e Harley Davidson, aventurave me motorra dhe sigurisht muzikës rrok. Ky është viti i tetë që ky event realizohet dhe vazhdon të pritet me shumë kënaqësi nga publiku

>Tirana Code_

Tirana Code është një nismë që synon rritjen e interesit të të rinjve për të marrë iniciativa në fushën e teknologjisë, si dhe krijimin e një rrjeti të rinjsh që synojnë të zhvillojnë një karrierë në teknologi. Me anë të aktiviteteve të ndryshme ne synojmë të sjellim së bashku sa më shumë të rinj të talentuar dhe të apasionuar pas teknologjisë, duke nxitur kështu inovacionin dhe

More >Tirana Code_

Cross Country

Cdo fitore ka heronjte e saj! Nje qytet behet me i mire kur njerezit fillojne dhe behen me te mire. Nje falenderim i vecante shkon per amatoret e gares te cilin dhane nje shembull te larte qytetarie. Me profesione nga me te ndryshmet si mjek, avokat, sipermarres dhe shume aktiviste te shoqerise civile dhane nga koha dhe energjite e tyre. Me Shtegun e Gjelber Tirana ka nje

More Cross Country

“KONKURSI – Shprese”

“Shprese” “Per njeriun e mencur cdo dite lind jete e re “ EDS foundation ne bashkepunim me Albatross Media ,do te sjellin per ju ,per here te pare ne shqiperi projektin me madhor te bere mbi temat sociale ,qe prekin jeten e gjithsecilit prej nesh. Projekti jone konsiston ne ndergjegjesimin

More “KONKURSI – Shprese”