Muzike

City Break Festival – MF17

Besojmë se më shumë se cdo gjë tjetër Tirana duhet të ofrojë pushime cilesore. Ky realitet është vështirësisht i përcaktueshëm sepse kriteret relativizohen sipas kënaqësisë së individëve dhe detyrimisht larmishmëria dhe oferta rikrijuese janë ato që harmonizojnë një komunitet për ta bërë sa më pozitiv dhe solidar. MotoFest 2017 në

More City Break Festival – MF17

Steelwings MOTOFEST

Është bërë tashmë traditë që MotoFest zhvillohet çdo vit duke mbledhur të gjithë dashamirësit e Harley Davidson, aventurave me motorra dhe sigurisht muzikës rrok. Ky është viti i tetë që ky event realizohet dhe vazhdon të pritet me shumë kënaqësi nga publiku

Piano e re Koncertuale per Akademine e Arteve

Ja dolem! Piano jone tashme eshte rruges nga Gjermania drejtuar per ne zemrat tona. Realisht pa fjale per mbeshtetjen financiare nga Raiffasen Bank e cila mbuloi te gjjthe pjesen e mbetur. Po te duash te besh mire edhe

More Piano e re Koncertuale per Akademine e Arteve

Nisma per te blere nje piano

Me kenaqesi ju njoftojme qe ne mbledhjen e sotme te Bordit Drejtues te Fondacionit EDS u vendos qe: 1.Te jepet kontributi financiar ne shumen 300 000 (Lek) per

More Nisma per te blere nje piano

Merita Rexha & Ermir Abeshi

Mbremja Magjike Fotot zyrtare nga mbremja magjike e dates 19/12/2013

More Merita Rexha & Ermir Abeshi

Festivali Nderkombetare “PianoDrom” Edicioni 1

Te Nderuar Miq Ju ftoj te njiheni ne vijim me Festivalin ndërkombëtar “PIANODROM” 20 spektakle te te cilit startojne nga 12 tetor deri 18 Janar 2014.Gjate 4 muajve nje program me mbi 200 vepra perla te literatures pianistike Boterore e shqiptare ( 81 vepra shqiptare nga te cilat reth 40

More Festivali Nderkombetare “PianoDrom” Edicioni 1

Fondacioni EDS organizon aktivitetin me titull “Working with the Stars”

Objektivi: i ketij aktiviteti konsiston ne takime dhe bashkebisedime te femijëve të shkollave te mesme apo nentevjecare te Tiranës me figurat e shquara në fushat e artit, kulturës, sportit si dhe me profesionistë të talentuar. Gjate ketyre aktiviteteve te rinjte do te arrijne edhe te punojne se bashku me figurat

“Endërr vere”, koncert i Mezzo-Soprano Vikena Kamenica dhe pianistes Merita Rexha (Tërshana)

Mezzo-Soprano Vikena Kamenica, soliste në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit, si dhe pianistja Merita Rexha Tërshana, Profesor i asociuar në Katedrën e Pianos pranë Univeritetit të Arteve, organizuan koncertin vokalo pianistik ”Endërr Vere” në datë 7 qershor, 2012 në orën 19.00 tek Salla e Madhe e Universitetit të Arteve.