Kinema

Edicioni i 10-te i Tirana International Film Festival, TIFF 2012, i mbajtur ne datat 23 Nentor- 2 Dhjetor 2012

Fondacioni EDS ne bashkepunim me AAI dhe SKA-NDAL organizoi edicionin e 10-te te

More Edicioni i 10-te i Tirana International Film Festival, TIFF 2012, i mbajtur ne datat 23 Nentor- 2 Dhjetor 2012

“Menaxheria e qelqtë” nga Tennesse Williams

Me spornsorizim të R&T Group dhe bashkëpunim me EDS Foundation, Art Blu Dhe Teatri kombëtar sollën Teatrin MENAXHERIA E QELQTË nga TENNESSE WILLIAMS

Festivali Ndërkombëtari i Filmit në Tiranë

Në 16 dhjetor 2005, në orën 11:00 pranë qendrës TIFF 05 në Tiranë, u zhvillua konferenca ku të ftuar ishin mediat, artistët,

More Festivali Ndërkombëtari i Filmit në Tiranë

48 hours film project

Fondacioni EDS mbeshteti konkursin kinematografike” 48 Hour Film Project” nga producenti i mirenjohur dhe aktori talentuar Robert Aliaj Dragoti.

More 48 hours film project

Tirana 48 Hour Film Project

”48 Hour Film Project” është një fenomen kulturor botëror dhe një institucion internacional, që organizohet në 81 qytete të botës me një sukses të jashtëzakonshëm

More Tirana 48 Hour Film Project