Botime

Albanian Riviera from the Sky ( 6 qershor 2013 )

Fondacioni EDS promovoi “Albanian Riviera from the SKY”, librin më të ri nga Alket Islami.

More Albanian Riviera from the Sky ( 6 qershor 2013 )

Ali Baba – Histori Suksesi

I leshuar ne 1999, eshte nje platforme e-commerce globale dhe lider per bizneset e vogla ne gjithe boten.

More Ali Baba – Histori Suksesi

Foto imazhe të Arkivit Marubi

Me rastin e fundvitit 2005, Fondacioni EDS, në bashkëpunim me Fototekën Marubi, mundësoi realizimin e 10.000 kartolinave me foto të fototekës Marubi, në qendër të të cilave janë pamje nga

More Foto imazhe të Arkivit Marubi

Shqipëria nga ajri – Volumi 2

Fondacioni EDS mbështeti dhe sponsorizoi botimin e volumit të dytë të albumit “Shqipëria nga Ajri”.
Ky album shfaq peisazhe të Shqipërisë…

More Shqipëria nga ajri – Volumi 2