Art

Piano e re Koncertuale per Akademine e Arteve

Ja dolem! Piano jone tashme eshte rruges nga Gjermania drejtuar per ne zemrat tona. Realisht pa fjale per mbeshtetjen financiare nga Raiffasen Bank e cila mbuloi te gjjthe pjesen e mbetur. Po te duash te besh mire edhe

More Piano e re Koncertuale per Akademine e Arteve

Horizonte Te Hapura

Fondacioni EDS organizon ne Date 25/11/2014 ( Marte ) prane Muzeut Kombetare Historik , salla “Unesco” ora 17:00, Konferencen “Horizonte te Hapura” Edicioni I Tema : Programimi dhe Teknologjia Informacionit. Konferenca eshte e konceptuar dhe e menduar si Platforme “Start up”

More Horizonte Te Hapura

Nisma per te blere nje piano

Me kenaqesi ju njoftojme qe ne mbledhjen e sotme te Bordit Drejtues te Fondacionit EDS u vendos qe: 1.Te jepet kontributi financiar ne shumen 300 000 (Lek) per

More Nisma per te blere nje piano

#HourOfCode Qemal Stafa

Eventi i fundit para javes se kodimit 8-14 Dhjetor 2014 u zhvilluar prane ambienteve te shkolles se mesme prane qendres se Tiranes, Qemal Stafa.

More #HourOfCode Qemal Stafa

Viktor Ferraj – Ekspozite

12 dhjetor 2013 Te dashur miq, keto jane disa nga castet me te bukura nga ekspozita e piktorit Viktor Ferraj.

More Viktor Ferraj – Ekspozite

Merita Rexha & Ermir Abeshi

Mbremja Magjike Fotot zyrtare nga mbremja magjike e dates 19/12/2013

More Merita Rexha & Ermir Abeshi

Art-Kontakt

Pershendetje Miq, Art Kontakt ka festuar 10 vjetorin e krijimit me nje larshmeri eventesh dhe aktivitetesh me art bashkohore. Fondacioni EDS ka qene prane Shoqates Kulturore Art Kontakt qe nga themelimi i saj duke suportuar financiarisht dhe logjistikisht aktivitetet e saj dhe artin, i cili realisht eshte i brisht dhe

More Art-Kontakt

If you want to go Fast, go alone. If you want to go Far, go together.

If you want to go Fast, go alone. If you want to go Far, go together.

More If you want to go Fast, go alone. If you want to go Far, go together.