• 10892048f0
  Piano e re Koncertuale per Akademine e Arteve

  Ja dolem! Piano jone tashme eshte rruges nga Gjermania drejtuar per ne zemrat tona. Realisht pa fjale per mbeshtetjen financiare nga Raiffasen Bank e cila mbuloi te gjjthe pjesen e mbetur. Po te duash te besh mire edhe

 • 41577752de
  Horizonte Te Hapura

  Fondacioni EDS organizon ne Date 25/11/2014 ( Marte ) prane Muzeut Kombetare Historik , salla “Unesco” ora 17:00, Konferencen “Horizonte te Hapura” Edicioni I Tema : Programimi dhe Teknologjia Informacionit. Konferenca eshte e konceptuar dhe e menduar si Platforme “Start up”

 • pjano-re
  Nisma per te blere nje piano

  Me kenaqesi ju njoftojme qe ne mbledhjen e sotme te Bordit Drejtues te Fondacionit EDS u vendos qe: 1.Te jepet kontributi financiar ne shumen 300 000 (Lek) per

 • projekt2
  #HourOfCode Qemal Stafa

  Eventi i fundit para javes se kodimit 8-14 Dhjetor 2014 u zhvilluar prane ambienteve te shkolles se mesme prane qendres se Tiranes, Qemal Stafa.

 • ccecdecda1
  Viktor Ferraj – Ekspozite

  12 dhjetor 2013Te dashur miq, keto jane disa nga castet me te bukura nga ekspozita e piktorit Viktor Ferraj.

 • 7ee3e8b4f2
  Merita Rexha & Ermir Abeshi

  Mbremja MagjikeFotot zyrtare nga mbremja magjike e dates 19/12/2013

 • 7f47499856
  Art-Kontakt

  Pershendetje Miq, Art Kontakt ka festuar 10 vjetorin e krijimit me nje larshmeri eventesh dhe aktivitetesh me art bashkohore. Fondacioni EDS ka qene prane Shoqates Kulturore Art Kontakt qe nga themelimi i saj duke suportuar financiarisht dhe logjistikisht aktivitetet e saj dhe artin, i cili realisht eshte i brisht dhe ka nevoje per nje mbeshtetje Read More

 • 0c9b6c8263
  If you want to go Fast, go alone. If you want to go Far, go together.

  If you want to go Fast, go alone. If you want to go Far, go together.

 • 48585bcec5
  Ekspozitë e skulptores Erisa Bekteshi

  Fondacioni EDS sponsorizoi ekspozitën e skulptores dhe piktores Erisa Bekteshi e cila u hap më datë 6 Qershor, 2012 në orën 18:00. Ne te u shfaqen skulptura në 3D, skuptura ne reliev dhe piktura.

 • 8dbdd2bec8
  Ekspozitë e piktores Real Hoxha

  Foundacioni EDS sponsorizoi ekspozitën e Real Hoxha. Ekspozita qëndroi hapur nga data 14.04.2012 – 25.04.2012

 • aea09044eb
  Ekspozitë e piktorit Ali Oseku

  Ali Oseku është përfaqësues i një momenti esencial në vlerësimin e artit konteporan në Shqipëri, ku përpjekjet për një art të ri, ishin më shumë të evidentuara në gjysmën e dytë të shekullit të kaluar. Ali Oseku ishte artisti i cili asnjëherë nuk u përshtat me metodat kreative të Realizmit Socialist. Cfarë përfaqsojnë pikturat e Read More

 • db4250c354
  Ekspozitë e piktorit Shpend Bengu

  Shpend Bengu është një artist Shqiptar, lindur me 12 maj të 1962 në Tiranë dhe i diplomuar si piktor në Akademinë e Arteve të bukura pranë Liceut Artistik. Ai është bashkëpunëtor aktiv në universitetin e Calabrisë si dhe ne institucione te tjera publike te Rajonit të Calabrisë si ekspert në dizajn grafik, pikturë, teknikë të Read More