KINEMA

CHINEMA

BOTIME

PUBLICATIONS

MUZIKE

MUSIC

ART

ART

SPORT

SPORT

KONFERENCA

CONFERENCE

Projektet

 • >Tirana Code_

  Tirana Code është një nismë që synon rritjen e interesit të të rinjve për të marrë iniciativa në fushën e teknologjisë, si dhe krijimin e një rrjeti të rinjsh që synojnë të zhvillojnë një karrierë në teknologi. Me anë të aktiviteteve të ndryshme ne synojmë të sjellim së bashku sa më shumë të rinj të talentuar dhe të apasionuar pas teknologjisë, duke nxitur kështu inovacionin dhe


 • Cross Country

  Cdo fitore ka heronjte e saj! Nje qytet behet me i mire kur njerezit fillojne dhe behen me te mire. Nje falenderim i vecante shkon per amatoret e gares te cilin dhane nje shembull te larte qytetarie. Me profesione nga me te ndryshmet si mjek, avokat, sipermarres dhe shume aktiviste te shoqerise civile dhane nga koha dhe energjite e tyre. Me Shtegun e Gjelber Tirana ka nje


 • “KONKURSI – Shprese”

  “Shprese”
  “Per njeriun e mencur cdo dite lind jete e re “
  EDS foundation ne bashkepunim me Albatross Media ,do te sjellin per ju ,per here te pare ne shqiperi projektin me madhor te bere mbi temat sociale ,qe prekin jeten e gjithsecilit prej nesh. Projekti jone konsiston ne ndergjegjesimin e njerezve kundrejt problemeve ne dukje te vogla ,por qe me kalimin e kohes behen problemet kryesore ne jete. Projekti perfshin 30 reklama sensibilizuese dhe do te zbatohet ne nje kohezgjatje nje vjecare.
  Temat qe perfshin projekti jane:
  1. Shoqeria
  Komunikimi social
  Respekti ndaj njeri-tjetrit
  Shqiperi e paster
  Pergjegjesite ne pune,familje,shoqeri
  2. Familja
  Edukimi familjar
  Dhuna ne familje
  Divorci ,si ndikon ai
  Respekti per prinderit
  3. Shendeti
  Semundjet me te perhapura …PARTNERS


rtg
proton
fn
ut
vodafone
tiff
pe