KINEMA

KINEMA

BOTIME

BOTIME

MUZIKE

MUZIKE

ART

ART

SPORT

SPORT

KONFERENCA

KONFERENCA

Projektet
  • >Tirana Code_

    Tirana Code është një nismë që synon rritjen e interesit të të rinjve për të marrë iniciativa në fushën e teknologjisë, si dhe krijimin e një rrjeti të rinjsh që synojnë të zhvillojnë një karrierë në teknologi. Me anë të aktiviteteve të ndryshme ne synojmë të sjellim së bashku sa më shumë të rinj të talentuar dhe të apasionuar pas teknologjisë, duke nxitur kështu inovacionin dhe krijimtarinë. Me datë 27 dhjetor u mbajt eventi i parë i quajtur “Web Security BootCamp”. Në fokus ishte siguria kibernetike. Sulme të vazhdueshme u bënë ndaj një aplikacioni të ngritur në një server virtual jashtë vendit. Sfidat ishin të niveleve të ndryshme: low, medium, high dhe impossible. Me anë të ndërhyrjeve në skripte u bë e mundur gjetja dhe identifikimi i dobësive të sistemeve, të cilat duhet ti kemi parasysh kur ngremë një aplikacion në web. Pjesëmarrësit mpjesëmarrësit do mësojnë në mënyrë praktike dhe sistematike ...
  • Cross Country

    Cdo fitore ka heronjte e saj! Nje qytet behet me i mire kur njerezit fillojne dhe behen me te mire. Nje falenderim i vecante shkon per amatoret e gares te cilin dhane nje shembull te larte qytetarie. Me profesione nga me te ndryshmet si mjek, avokat, sipermarres dhe shume aktiviste te shoqerise civile dhane nga koha dhe energjite e tyre. Me Shtegun e Gjelber Tirana ka nje vlere te shtuar ne oferten e saj turistike dhe rikrijuese , per banoret e saj ne radhe te pare dhe per turistet e huaj dhe vendas. Falenderime Organizatore: 1. EDS Foundation 2. Federaten Shqiptare te Ciklizmit 3. Bashkia Tirane 4. Agjensia Parqeve dhe Rikreacionit Partner Kryesore 1. Proton Group Albania 2. Farma Net Albania 3. Port-Albania 5. Hygeia Hospital Tirana – HHT Partner Mediatik 1. RADIO TELEVIZIONI SCAN FALEMINDERIT EDS Staff
  • "KONKURSI - Shprese"

    “Shprese” “Per njeriun e mencur cdo dite lind jete e re “ EDS foundation ne bashkepunim me Albatross Media ,do te sjellin per ju ,per here te pare ne shqiperi projektin me madhor te bere mbi temat sociale ,qe prekin jeten e gjithsecilit prej nesh. Projekti jone konsiston ne ndergjegjesimin e njerezve kundrejt problemeve ne dukje te vogla ,por qe me kalimin e kohes behen problemet kryesore ne jete. Projekti perfshin 30 reklama sensibilizuese dhe do te zbatohet ne nje kohezgjatje nje vjecare. Temat qe perfshin projekti jane: 1. Shoqeria Komunikimi social Respekti ndaj njeri-tjetrit Shqiperi e paster Pergjegjesite ne pune,familje,shoqeri 2. Familja Edukimi familjar Dhuna ne familje Divorci ,si ndikon ai Respekti per prinderit 3. Shendeti Semundjet me te perhapura ...

PARTNERET


rtg
proton
fn
ut
vodafone
tiff
pe